PILOXING® SSP 🔥

PILOXING® SSP 🔥
Tereza Kucková - PILOXING® SSP 🔥

Tereza Kucková

Záznam lekce

27.05.2020
17:30 - 18:30
Penalizační zóna od 26.05 17:30
Cena 120 Kč
Odkaz pro on-line lekci vysílanou živě:

Do poznámky uvádějte "onlajn" - zašleme vám kód pro přihlášení do streamu

------

Piloxing® je cvičební metoda, která spojuje dva zdánlivě nespojitelné sporty – pilates a box. A z každého si vybere to nejlepší. 

Piloxing® se stává velice zábavným fitness sportem, ze kterého ustupuje nudný stereotyp a přináší něco nového, nevídaného. Pryč se starým aerobikem, na trůn s novými pohyby, které mají podle Vievecy Jenesnové spojovat křehkost a něžnost ženy s její nezávislostí a tvrdostí.  Zatímco pilates má zvyšovat pevnost a pružnost svalů bez nárůstu jejich objemu a většinou při cvičení nejsou znát větší váhové úbytky, při boxu musí být tělo absolutně zpevněné, používají se pevné a přesné údery a nohy neustále poskakují. Proto se při boxu na rozdíl od pilates znatelně zvýší tep a začnou se spalovat tuky. Piloxing® je vymyšlený chytře, pohyby pilates protahují tělo, box spaluje tuky. Odměnou se stane hezká štíhlá zpevněná postava.

Piloxing® je jako dynamická střídavá hra. Pomalé kontrolované pohyby střídají energické silné údery. Změny probíhají pomalu a postupně, takže má člověk možnost tělo správně nasměrovat. Jako doplněk se používají zátěže na rukou v podobě rukavic, upevňovaných na suchý zip.

Piloxing® působí jako aerobní i silový trénink současně. Některé cvičení je ladné jako při baletu, jiné energické a dravé, chvíli se cvičí i na podložce. Během piloxingu® se také tancuje na výbušnou hudbu, takže některé účastnice berou trénink jako energický doping, na kterém se nažhaví i unaví současně.

A na jakých partiích tento sport pracuje? Viveca Jensen slibuje ploché a pevné bříško, zmenšení objemu stehen a hýždí a celkový štíhlejší profil, který slouží k lepšímu držení těla. Mimoto účastníci odhalí své dramatické zvýšení síly a flexibility a významné rozdíly ve své energické hladině. 

I z řad slavných si sport našel mnoho příznivců. V piloxingu® si libuje například Hillary Duff, Alexis Bledl, Amanda Bynes, Karla Alatorr, Dianna Buck, Roxette Howe, Holly Frank, Pamela Martin a mnoho dalších sportovkyň a umělkyň.
Video
Již proběhlo

Sdílet PILOXING® SSP 🔥 na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)