BODYwork 👌

BODYwork 👌
24.10.2019
18:30 - 19:30
Jedná se o tréninkovou metodu, která využívá velkého množství variabilních cviků a cvičebních stylů a pomůcek a tak zapojuje komplexně celé tělo. Napomáhá zpevňovat tělo a aktivuje účinné spalování tuků. Díky udržení tepové frekvence na vyšší úrovni během celého cvičení podporuje činnost kardiovaskulárního systému a povzbuzuje metabolismus.

Cviky se provádí v určených časových intervalech, čímž se udržuje správná tepová frekvence. Díky udržení tepové frekvence na vyšší úrovni během celého cvičení podporujeme činnost kardiovaskulárního systému a povzbuzujeme metabolismus a tedy i účinné spalování tuků.

Pauzy mezi cviky jsou voleny zpravidla tak, aby umožnily přesun z jednoho stanoviště na další. Velmi důležitá je vhodná volba zátěže, která musí být taková, aby umožňovala svižné provádění cviků s důrazem na správnou techniku. Naše  tréninky doprovází motivační hudba, která vás správně nakopne. Dobře sestavený trénink procvičí a posílí celé tělo, napomůže spalování tuků a formování postavy.
Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)